Informatie over angst en depressie

Vreemdgaan Apps: Welke is het beste?

  • Door: Kim
  • Datum: oktober 17, 2022
  • Leestijd: 6 min.

Zit jij in een relatie, maar zoek je extra spanning? Dan kun je die spanning op veel verschillende manieren vinden. Eén van die manieren is via het internet. Maar welke vreemdgaan app is het beste? Die vraag beantwoorden we in het onderstaande artikel. Lees snel verder!

Vreemdgaan is makkelijker dan ooit. Door de komst van het internet en de smartphone ligt een slippertje overal op de loer, want we hebben immers allemaal 24/7 toegang tot de meest zinnenprikkelende apps.

De keuze is eindeloos en daar ligt dan ook direct vaak het probleem: want welke app kun je het beste gebruiken om vreemd te gaan? We hebben de beste apps waarmee je dit kunt doen opgenomen in dit artikel.

Populaire vreemdgaan apps

Om het je gemakkelijk te maken hebben we de populairste vreemdgaan dating apps hieronder voor je genoteerd. Op deze apps kun je anoniem en betrouwbaar op zoek naar een date met echte profielen.

1. Ondeugend Daten

Bezoek Ondeugend Daten 

De naam “Ondeugend Daten” zegt precies waarnaar je op zoekt bent. Wil jij graag vreemdgaan dan doe je dit eenvoudig en anoniem via de mobiele site van Ondeugend-daten.nl. De website heeft enorm veel leden en je kunt direct je voorkeuren aangeven. Inschrijving is trouwens volledig gratis! Naar onze mening is dit de beste dating site voor mensen die op zoek zijn naar een affaire.

Bezoek Ondeugend Daten 


2. Victoria Milan

Bezoek Victoria Milan 

Victoria Milan staat bekend om de hoge mate van anonimiteit en veiligheid tijdens het gebruiken van de site en app. Dit is natuurlijk erg welkom bij het vreemdgaan, al staat ook bij de andere sites in dit rijtje de waarborging van je privacy hoog in het vaandel. Net als bij SecondLove.nl bepaal je helemaal zelf hoe ver je wilt gaan: onschuldig wat online flirten of een echte afspraak maken om echt vreemd te gaan. Je kunt er in ieder geval van uitgaan dat alle profielen op Victoria Milan echt zijn, want ze worden handmatig gecontroleerd en met 3,1 miljoen Europese leden zit er dan ook altijd wel een leuke man of vrouw tussen die een potentiële minnaar of minnares voor je kan zijn.

Bezoek Victoria Milan 


3. NovaMora

Bezoek NovaMora 

Op NovaMora vind je mensen die op zoek zijn naar een spannende date, flirt of affaire. De datingsite groeit razendsnel en de website probeert de balans mannen-vrouwen op ongeveer 50% te houden zodat zowel mannen als vrouwen die willen vreemdgaan voldoende kansen hebben om een geschikte kandidaat hiervoor te vinden.

NovaMora werkt middels een matchingsysteem en hierdoor hoef je niet zelf op zoek te gaan naar de beste kandidaat voor jouw affaire, maar word je hier een handje mee geholpen. Overigens kun je natuurlijk ook gewoon zelf door de profielen swipen vanaf je mobiel of tablet en kun je via verschillende zoekcriteria leuke mannen en vrouwen vinden op basis van je eigen voorkeuren. Contact leggen gaat ontzettend makkelijk en een spannende date maken is dan ook zo gebeurd.

Bezoek NovaMora 


4. SF.dating SecretFlirt

Bezoek SF.dating SecretFlirt 

SF biedt een discreet platform waar je op een betrouwbare, laagdrempelige manier in contact kunt komen met mensen om een affaire mee te beginnnen. Inschrijven is geheel gratis via de website en hoewel SF.dating geen losstaande app heeft werkt de website zeer goed op een smartphone of iPad. Probeer de website gerust eerst eens uit met een gratis proefaccount om te zien of het wat voor je is.

Bezoek SF.dating SecretFlirt 


5. Second Love

Bezoek Second Love 

Iedereen kent Second Love wel, al is het van de veelbesproken reclames die zij voeren. Het is dé nummer 1 vreemdgaan website van Nederland en kent veel leden in alle leeftijdscategorieën. Het doel van Second Love is duidelijk: spanning en vertier vinden naast je huidige relatie. Dit houdt niet direct in dat er geen single mannen en vrouwen te vinden zijn op Second Love, maar deze kunnen onderling niet aan elkaar gekoppeld worden. Het voordeel van een vreemdgaan app (en dus ook van Second Love) is dan ook dat alle leden duidelijk weten dat jij al in een relatie zit en dus niet op zoek bent naar een nieuwe relatie (behalve in het geval van polyamorie natuurlijk). Wanneer je op zoek bent naar een ideale app om leuke mannen of vrouwen te vinden om mee vreemd te gaan is Second Love een absolute aanrader.

Bezoek Second Love 


6. Ashley Madison

Bezoek Ashley Madison 

De website Ashley Madison is voor buitenechtelijke affaires. Dit datingplatform richt zich specifiek op getrouwde stellen die graag een discrete date zoeken. Zelf geeft de site aan dat ze beschikken over de meest open-minded dating gemeenschap van Europa.

Voordeel van een online vreemdgaan app

De tijd van de geheime relatie met de melkboer is wel voorbij. Als je wilt vreemdgaan kun je in letterlijke minuten een leuke man of vrouw vinden om dit mee te doen, gewoon via je mobiel of tablet. Toch is het niet altijd even gemakkelijk om een écht leuke man of vrouw te vinden om mee vreemd te gaan. Het aanbod aan vreemdgaan apps is namelijk groot en groeit nog steeds met de dag.

Let op fictieve profielen

Bovendien zitten er tussen al deze apps genoeg bedrijven die enkel uit zijn op je geld en daarom hun apps hebben volgestopt met fictieve profielen. Een afspraak maken om echt vreemd te gaan met een spannende dame of heer van je voorkeur is daardoor logischerwijs niet mogelijk. Let dus op fake profielen en schrijf je alleen in op de bovengenoemde betrouwbare platformen.


Zijn er ook gratis vreemdgaan dating apps?

Veel gebruikers van datingsites hechten veel waarde aan hun privacy. Een dating app moet daarom veilig omgaan met je gegevens en zijn website goed beveiligen. Om deze reden zijn er eigenlijk geen vreemdgaan apps die volledig gratis zijn.

Door te betalen voor de dienst ben je verzekerd van een professionele, veilige verwerking van de data die je invoert en deelt met de website. Er zijn wel reguliere gratis datingsites, maar deze werken over het algemeen minder goed dan betaalde datingsites en zijn niet specifiek op vreemdgaan gericht.


Kiezen voor een Vreemdgaan app of website?

Feitelijk gezien beschikt alleen VictoriaMilan over een eigen app (Android) en bedoelen we in de gevallen van SecondLove en NovaMora de mobiele versies van de website. Deze zijn inmiddels zo ver doorontwikkeld dat ze niet van een ‘echte’ app te onderscheiden zijn.

Dit heeft als extra voordeel dat jouw partner nooit een vreemdgaan app op je telefoon zal tegenkomen, al is het natuurlijk zeer raadzaam om de pagina te sluiten in de browser van je mobiel wanneer je klaar bent met het bezoeken van de site om de kans op ontdekking van je geheime affaire zo klein mogelijk te houden.


Waarom geen Tinder?

Wanneer het om apps gaat zou je applicaties als Tinder, Bumble of Happn misschien wel verwachten in dit artikel. We hebben ze bewust niet opgenomen als ideale vreemdgaan apps. Enerzijds is dat omdat ze niet specifiek gericht zijn op vreemdgaan, maar meer op algemeen daten. Daarnaast is de connectie met je Facebook account natuurlijk een regelrechte doorn in het oog van veel vreemdgangers.

Wil je je relatie verbeteren?

In dit artikel heb je een vreemdgaan app overzicht kunnen vinden. Ben je op zoek naar een laatste redmiddel om de relatie met je partner te verbeteren? Meld je dan nu aan voor de Online Training: ‘Betere Relaties’.

Deze online cursus geeft je het beste stappenplan om je relaties te verbeteren met je partner en tevens iedereen die belangrijk voor je is. Het hoeft geen jaren te duren voordat je kunt genieten van gezonde relaties! Je wordt stap voor stap begeleid. Ze hebben de uitdagingen in hun relaties opgelost – en het plezier in hun relaties weer teruggevonden! Speciale aanbieding: Bestel nu en ontvang ruim 66% korting!

Klik hier om meer informatie te lezen over de Online Training ‘Betere Relaties’. Al meer dan 2000+ personen zijn je voorgegaan!

ouderschapsplan voorbeeld

Previous Post

Ouderschapsplan voorbeeld

Next Post

Gall en Gall: De top 5 lekkerste wijnen om met je partner te drinken

gall en gall