Meer Informatie Hier Beschikbaar

Vreemdgaan Apps: Welke is het beste?

  • Door: Kim
  • Datum: september 7, 2023
  • Leestijd: 7 min.

Zit je momenteel in een relatie maar verlang je naar extra opwinding? Er zijn tal van manieren om die spanning te vinden, en een daarvan is online. Maar welke vreemdgaan app is de beste keuze? Deze vraag zal worden beantwoord in het onderstaande artikel. Lees snel verder!

Buitenechtelijke avonturen zijn tegenwoordig gemakkelijker dan ooit. Dankzij het internet en smartphones ligt de verleiding overal op de loer, omdat we allemaal constant toegang hebben tot de meest prikkelende apps.

De keuze is onbeperkt en daar ligt dan ook direct vaak het probleem: want welke vreemdgaan app kun je het beste gebruiken? We hebben de beste apps waarmee je dit kunt doen opgenomen in dit artikel.

Populaire vreemdgaan apps

Om het je gemakkelijk te maken hebben we de populairste vreemdgaan dating apps hieronder voor je genoteerd. Op deze apps kun je anoniem en betrouwbaar op zoek naar een date met echte profielen.

1. Ondeugend Daten

vreemdgaan app

Bezoek Ondeugend Daten 

De naam “Ondeugend Daten” spreekt boekdelen over wat je zoekt. Als je discreet en eenvoudig wilt vreemdgaan, biedt de mobiele site van Ondeugend-daten.nl de oplossing. Met een groot aantal leden op de website kun je direct je voorkeuren aangeven. En het beste van alles? Inschrijven is helemaal gratis! Naar onze mening is dit de ultieme datingsite voor mensen op zoek naar een affaire.

Bezoek Ondeugend Daten 


2. Victoria Milan

Bezoek Victoria Milan 

Victoria Milan staat bekend om de hoge mate van anonimiteit en veiligheid tijdens het gebruiken van de site en app. Dit is natuurlijk erg welkom bij het vreemdgaan, al staat ook bij de andere sites in dit rijtje de waarborging van je privacy hoog in het vaandel. Net als bij SecondLove.nl bepaal je helemaal zelf hoe ver je wilt gaan: onschuldig wat online flirten of een echte afspraak maken om echt vreemd te gaan. Je kunt er in ieder geval van uitgaan dat alle profielen op Victoria Milan echt zijn, want ze worden handmatig gecontroleerd en met 3,1 miljoen Europese leden zit er dan ook altijd wel een leuke man of vrouw tussen die een potentiële minnaar of minnares voor je kan zijn.

Bezoek Victoria Milan 


3. NovaMora

vreemdgaan app

Bezoek NovaMora 

Op NovaMora ontmoet je mensen die verlangen naar spannende dates, flirts, of avonturen. Deze snelgroeiende datingsite streeft naar een evenwichtige verhouding tussen mannen en vrouwen, zodat zowel mannen als vrouwen die avontuur zoeken voldoende kansen hebben.

NovaMora maakt gebruik van een matchingsysteem, waardoor je niet zelf op zoek hoeft te gaan naar de perfecte partner voor jouw avontuur; hierin word je geholpen. Natuurlijk kun je ook zelf door profielen bladeren via je mobiel of tablet, en met behulp van verschillende zoekcriteria vind je gemakkelijk interessante mannen en vrouwen die aansluiten bij jouw voorkeuren. Het leggen van contact gaat moeiteloos en het regelen van een leuke date is een fluitje van een cent.

Bezoek NovaMora 


4. SF.dating SecretFlirt

Bezoek SF.dating SecretFlirt 

SF biedt een discreet platform waar je op een betrouwbare, laagdrempelige manier in contact kunt komen met mensen om een affaire mee te beginnnen. Inschrijven is geheel gratis via de website en hoewel SF.dating geen losstaande app heeft werkt de website zeer goed op een smartphone of iPad. Probeer de website gerust eerst eens uit met een gratis proefaccount om te zien of het wat voor je is.

Bezoek SF.dating SecretFlirt 


5. Second Love

Bezoek Second Love 

Iedereen kent Second Love wel, al is het van de veelbesproken reclames die zij voeren. Het is dé nummer 1 vreemdgaan website van Nederland en kent veel leden in alle leeftijdscategorieën. Het doel van Second Love is duidelijk: spanning en vertier vinden naast je huidige relatie. Dit houdt niet direct in dat er geen single mannen en vrouwen te vinden zijn op Second Love, maar deze kunnen onderling niet aan elkaar gekoppeld worden. Het voordeel van een vreemdgaan app (en dus ook van Second Love) is dan ook dat alle leden duidelijk weten dat jij al in een relatie zit en dus niet op zoek bent naar een nieuwe relatie (behalve in het geval van polyamorie natuurlijk). Wanneer je op zoek bent naar een ideale app om leuke mannen of vrouwen te vinden om mee vreemd te gaan is Second Love een absolute aanrader.

Bezoek Second Love 


6. Ashley Madison

Bezoek Ashley Madison 

De website Ashley Madison is voor buitenechtelijke affaires. Dit datingplatform richt zich specifiek op getrouwde stellen die graag een discrete date zoeken. Zelf geeft de site aan dat ze beschikken over de meest open-minded dating gemeenschap van Europa.

Voordeel van een online vreemdgaan app

De tijd van de geheime relatie met de melkboer is wel voorbij. Als je wilt vreemdgaan kun je in letterlijke minuten een leuke man of vrouw vinden om dit mee te doen, gewoon via je mobiel of tablet. Toch is het niet altijd even gemakkelijk om een écht leuke man of vrouw te vinden om mee vreemd te gaan. Het aanbod aan vreemdgaan apps is namelijk groot en groeit nog steeds met de dag.

Kijk uit voor nep profielen

de wereld van datingapps schuilen er achter sommige verleidelijke profielen duistere bedoelingen. Deze apps zijn als een goudmijn voor bedrijven die slechts één ding voor ogen hebben: jouw zuurverdiende geld. Ze overspoelen hun platforms met fictieve profielen, waardoor het vrijwel onmogelijk wordt om een echte afspraak te maken met die ene opwindende persoon waar je naar verlangt. Maar wanhoop niet, want er zijn nog steeds lichtpuntjes in deze zee van misleiding.

In dit datinglandschap is het cruciaal om alert te zijn voor de valstrikken van neppe profielen. De sleutel tot een bevredigende datingervaring is om je alleen aan te melden bij gerenommeerde en betrouwbare platforms. Laat je niet misleiden door de schijn, en kies voor de apps die hun beloften waarmaken. Zo vergroot je jouw kansen op het vinden van oprechte connecties in de wereld van online dating.


Is er ook een gratis vreemdgaan app?

n de wereld van online dating koesteren veel gebruikers hun privacy als een kostbaar bezit. Voor hen is de veiligheid en beveiliging van een dating app van het grootste belang. Dit is waarom echte vreemdgaan apps eigenlijk niet volledig gratis zijn.

Wanneer je bereid bent te betalen voor de dienst, kun je rekenen op een professionele en grondige bescherming van de gegevens die je vertrouwt aan de website. Dit betekent dat jouw persoonlijke informatie veilig en betrouwbaar wordt verwerkt. Terwijl er wel gratis datingsites bestaan, zijn deze over het algemeen minder effectief dan hun betaalde tegenhangers. Bovendien zijn ze doorgaans niet specifiek gericht op mensen die op zoek zijn naar discrete avonturen buiten hun huidige relatie. Dus, als privacy en veiligheid prioriteit voor je zijn, kan het de moeite waard zijn om te investeren in een betaalde dating app.


Kiezen voor een Vreemdgaan app of website?

Als we naar de technische aspecten kijken, is het belangrijk op te merken dat alleen VictoriaMilan een eigen Android-app heeft. Wat betreft SecondLove en NovaMora, bedoelen we eigenlijk de mobiele versies van hun websites. Deze mobiele versies zijn inmiddels zo geavanceerd dat ze nauwelijks te onderscheiden zijn van een op zichzelf staande app.

Dit heeft een interessant voordeel: het minimaliseert het risico dat jouw partner ooit een vreemdgaan app op je telefoon zal vinden. Natuurlijk is het altijd verstandig om de browserpagina te sluiten op je mobiel nadat je de site hebt bezocht, om de kans op het ontdekken van je geheime affaire tot een minimum te beperken. In dit digitale tijdperk is discretie een waardevolle troef.


vreemdgaan app
Op zoek naar dat beetje extra spanning?

Waarom beveel je Tinder niet aan als app voor vreemdgaan?

Als we het hebben over vreemdgaan apps, zou je misschien verwachten dat apps zoals Tinder, Bumble of Happn in dit artikel worden genoemd. We hebben er echter bewust voor gekozen om ze niet op te nemen als ideale apps voor buitenechtelijke affaires. Ten eerste, omdat ze niet specifiek zijn ontworpen voor buitenechtelijke relaties, maar eerder voor algemeen daten. Bovendien vormt de vereiste koppeling met je Facebook-account natuurlijk een aanzienlijke hindernis voor veel mensen die betrokken zijn bij buitenechtelijke affaires.

Wil je je relatie verbeteren?

In dit artikel heb je een vreemdgaan app overzicht kunnen vinden. Ben je op zoek naar een laatste redmiddel om de relatie met je partner te verbeteren? Meld je dan nu aan voor de Online Training: ‘Betere Relaties’.

Deze online cursus geeft je het beste stappenplan om je relaties te verbeteren met je partner en tevens iedereen die belangrijk voor je is. Het hoeft geen jaren te duren voordat je kunt genieten van gezonde relaties! Je wordt stap voor stap begeleid. Ze hebben de uitdagingen in hun relaties opgelost – en het plezier in hun relaties weer teruggevonden! Speciale aanbieding: Bestel nu en ontvang ruim 66% korting!

Klik hier om meer informatie te lezen over de Online Training ‘Betere Relaties’. Al meer dan 2000+ personen zijn je voorgegaan!

ouderschapsplan voorbeeld

Previous Post

Ouderschapsplan voorbeeld

Next Post

Gall en Gall: De top 5 lekkerste wijnen

gall en gall